Weldon Sp. z o.o. | 39-102 Brzezówka 90A
POLEN | tel.: +48 14 646 67 03, +48 14 646 67 05|
www.weldon.pl | export@weldon.pl

Kontorcontainere, bocontainere, socialcontainere, containere, modulbygninger, stålkonstruktioner, støjskærme, Polen


O Firmaet Weldon Sp. z o.o.

Weldon Sp. z o.o. er et firma fra bygge- og stålbranchen. Firmaets hjemsted og dets moderne hovedfabrik, som blev åbnet i 2010, ligger i den sydøstlige del af Polen i landsbyen Brzezówka tæt på byen Ropczyce. Udover det har Firmaet en anden produktionsafdeling i byen Dębica, hvor der også befinder sig en galvaniseringsafdeling for stålkonstruktioner. Begge fabrikker ligger tæt på motorvejen A4 og en jernbanestækning. Selskabet ejer også et flertal af andele i firmaet som producerer skelethuse baseret på et let stålskelet – Firmaet AmTech. Lige nu ansætter Weldon Sp. z o.o. samlet set over 550 medarbejdere. Produktionskapaciteten, hvad der angår bearbejdning af stål, er nu på op til 400 tons om måneden, og der er planer for at forøge kapaciteten snart.

Firmaets udbud:
Firmaet Weldon producerer hovedsageligt containere, modulbygninger, stålkonstruktioner og støjskærme. Firmaet har også sin egen galvaniseringsafdeling.

bullerskyddsskärmar stålkonstruktioner containrar och moduler
Støjskærme Stålkonstruktioner Containere modulbygninger

Støjskærme, støjbarriere, Grøn væg, glasstøjskærme

Støjskærme produceret af Weldon Sp. z o.o. bliver brugt til opførelse af støjbarrierer ved veje og motoveje, som har til formål at mindske støjen fra trafikken til det niveau, som bliver krævet af normer. De bliver oftest opført sammen med nybyggede veje og motoveje, men også ved allerede eksisterende veje, når de bliver repareret og moderniseret. På grund af deres gode akustiske parametre: akustisk isolation og lydabsorptionsevne kan de også bliver brugt til at opføre af støjskærme i form af hegn omkring fabrikker og industrianlæg, som emitterer støj, der overskrider gældende normer. De kan også tjene som forskellige slags beholdere og akustiske systemer, som har til formål at adskille maskiner eller værktøj, der emitterer støj.

Vores støjpaneler er blevet certificeret af Instut for Veje og Broer med nummeret AT/2012-02-2861 i AT/2011-02-2743/1 og er CE-certificeret, som gør, at de kan bruges i hele EU. Udover skærme af typen ”Grøn Væg” har vi også støjskærme lavet af akrylglas, som monteres på steder, hvor det er nødvendigt, at skærme er gennemsigtige. Den Grønne Vægs støjpanel består af en galvaniseret ramme, som er rustbeskyttet samt et stålnet, der beskytter panelets overflade udefra og isolering, som absorberer lydbølger. Skærmens overflade er tildækket med et grønt net af plast, som gør skærmen estetisk og som beskytter skærmens indre.

Støjpaneler Grøn Væg bliver fremstillet i et par almindelige størrelser tilpasset til støttekonstruktioner og i et par tykkelser. Udover støjskærme tilbyder vi også andre elemeneter af vejinfrastrukturen – støttestolper til støjskærme, porte, passager og forbindelser.

Støjskærme Støjskærme Støjskærme
Støjskærme Støjskærme montage Støjskærme

Stålkonstruktioner, hal- og magasinkonstruktioner, produktionshaler, magasinhaler, modulhaler

Firmaet har en moderne maskinpark, som er tilpasset til produktion af stålkonstruktioner samt erfarne og kvalificerede svejsere. Vi har bland andet en moderne svejserobot og to multifunktionelle automatiske enheder til boring og skæring af stålkonstruktioner med sandblæsekabiner. Svejseposter gør det muligt at udføre pladejernsdrager. Udover det har firmaet sit eget malerum og sin egen galvaniseringsafdeling til stålkonstruktioner, som gør det muligt at galvanisere elementer som måler op til 6500x1400x2400mm og vejer op til 3 tons. Galvaniseringsafdelingens kapacitet er på 100 tons pr. døgn. Firmaet er attesteret med nr. 224/1074/IV/2012 af Svejseinstituttet i Gliwice og takket være den attest, kan firmaet producere og svejse som led i produktion, montage og vedligeholdese af stålkonstruktioner af 1, 2 og 3–klasse ifølge normen PN-M-69008 og stålkonstruktioner i byggeindustrien ifølge krav beskrevet i normen PN-B-06200. Vi er også certificeret med et Kvalitetscerifikat ifølge EN ISO 3834-2 og vores medarbejder har International Welding Engineer-diplomer.

Vi tilbyder produktion af svejsede stålkonstruktioner, som kan blive galvaniserer og/eller malet efter Kundens ønske, deres transport til byggeplasden og deres montage. Vi har alle nødvendige værktøjer (transport, kraner, løfteanordninger), som kan klare selv de største projekter. Vi har også modulære halkonstruktioner som nye ting i vores tilbud – takket være uniformering af de enkelte dele af stålkonstruktioner, lykkedes det også at mindske stålomkostninger knyttet til fremstilling af stålhale og forkorte fremstillingstiden.

Stålkonstruktioner halkonstruktioner Stålkonstruktioner
Stålkonstruktioner Stålkonstruktioner magasinhaler

Kontorcontainere, bocontainere, socialcontainere, byggecontainere, receptioner og omklædningsrum bygget af containere, modulbygninger, modulbyggeri, skoler bygget af containere, børnehaver bygger af containere. Sanitærcontainere, omklædningsrum og vaskerum, mobiltoiletter, sanitære installationer. Tekniske-, specialistiske-, lager-, havcontainere.

Lige nu tilbyder Firmaet i sit standardtilbud snesevis slags containere: byggecontainere, kontor- og socialcontainere, sanitærcontainere, bocontainere, receptioner og vagtposter. Alle disse containere kan blive udført i forskellige varianter, hvad der angår vægge, vinduer, døre, trapper og andre elementer. I rekordåret 2008 producerede vi over 3000 containere, som gør os en af de største producenter af containere i vores del af Europa. Vi har en stor erfaring inden for modulbygninger bygget af containere – ved hjælp af vores hold har vi gennemført snesevis af sådanne projekter i Polen og i andre EU-lande. Blandt dem er der også skoler og børnehaver bygget af containere og kontoranlæg for store firmaer.

Kontorcontainere, som bliver produceret af Weldon Sp. z o.o., bliver oftest brugt af medarbejder og byggefirmaer som opholdssteder på byggepladser og på andre steder, hvor arbejdet bliver udført langt fra byggefirmaets hjemsted. I kontorcontainere bliver der indrettet kontorer og andre rum, omklædningsrum for medarbejdere, og hvis de bliver udstyret med senge og møbler, tjener de som soveværelser for byggemedarbejdere. Sådanne containere kalder man for bocontainere. Oftest samler man dem sammen, så de danner større bygninger med sanitærcontainere (toiletter, vaskerum og brusere).

Kontorcontainere tilbyder areal, som man kan bruge til næsten hvad som helst – en enkelt container er på over 13 kvm og dens rumfang er på 32m3. Som regel kan de bruges, så snart de bliver korrekt placeret og ev. forsynet med el, fordi de er udstyret med vinduer, døre, elinstallation, varmeinstallation. Containere kan samles sammen til større bygninger – for at opnå et større areal udføres tilstødende containere uden væg og forbindelser isoleres med mineraluld og tildækkes med metalplader. På den måde bliver der skabt modulbygninger, som man kan bruge som kontorer for forskellige slags firmaer som faste eller midlertidige løsninger. Disse bygninger kan også tjene som skoller eller børnehaver. Hvis der er brug for det, kan man skille disse bygninger ad og transportere et ander sted hen eller ændre deres størrelse. Det er meget vigtigt, at det tager en meget kort tid at tage dem i brug.

Takket være den solide konstruktion og modulstørrelser som er gentagelige, bliver containere tit brugt som beholdere for forskelige slags maskiner, værktøjer og endda hele styrerum. De bliver installeret som en del af eksisterende og kørende anlæg. Containere gør det også muligt at installere udstyr hos producenten, igangsætte det og evt. justere for derefter hurtigt at transporere dem, tilkoble og tage i brug. Disse containere bliver betegnet som tekniske containere. De bliver oftest produceret efter konkrete ordre og som regel er det kun deres størrelse, som er ens for alle. De bliver meget tit udstyret med yderligere elementer knyttet til installeret udstyr: brede serviceringsdøre, yderligere tekniske huller i vægge, specielt designede elinstallationer med høj kapacitet osv.

Containere og først og fremmest modulbygninger bliver tit udstyret med forskelig slags udstyr: klimaanlæg, køkkenudstyr, forskellige slags toiletter: f. eks. for handicappede, indvendige og udvendige trapper, platformer og afsatser, yderlige skillevægge, yderligere vinduer og endda glasvægge. Vi transporterer containere til det sted, som bliver udpeget af kunden, tilbyder montage og sikrer efterfølgende service.

Kontorcontainere Kontorcontainere Kontor bygget af containere
skoler bygget af containere skoler bygget af containere skoler bygget af containere

Galvaniseringsafdelingen Dębica

Firmaet Weldon Sp. z o.o. har en moderne galvaniseringsafdeling, som galvaniserer stålkonstruktioner og andre stålelementer for at beskytte dem mod rust. Galvanisering er den bedste, den mest modstandsdygtige og henholdsvis den billigste metode, som man bruger mod rust. Tit er den metode påkrævet som den eneste effektive og langvarige beskyttelse af stålelementer f. eks. stålbeholdere eller autoværn. Galvaniseringsafdelingen Dębica er udstyret med galvaniseringsbad, som gør det muligt at galvanisere elementer som måler op til 6500x1400x2400mm og vejer op til 3 tons. Galvaniseringsafdeligens kapacitet er på 100 tons af konstruktioner pr. døgn.

Galvaniseringsafdelingen Dębica Galvaniseringsafdelingen

Рейтинг@Mail.ru