Weldon Sp. z o.o. | 39-102 Brzezówka 90A
POLEN | tel.: +48 14 646 67 03, +48 14 646 67 05|
www.weldon.pl | export@weldon.pl

Toimistokontteja, asuin-, sosiaalikontteja kontit ja moduulirakennukset, teräsrakenteet, meluesteet, meluaidat, Puola


Tietoa Weldon Sp.z o.o. Yrityksestä

Weldon Sp. z o. o. toimii rakennus- ja teräsalalla. Yhtiön pääkonttori ja ensisijainen 2010 vuonna avattu moderni tuotantotehdas sijaitsevat etelä-Puolassa Brzezowka nimisessä paikkakunnassa, lähellä Ropczycen kaupunkia. Näiden lisäksi yhtiöllä on oma tuotantotehdas Debica kaupungin alueella, jossa toteutetaan teräsrakenteiden sinkitystä.

Molemmat tehtaat sijaitsevat moottoritie A4:n ja rautatien läheisyydessä. Yhtiö on myös AmTechin, kevyiden teräsrunko-talojen valmistajan enemmistöosakas. Tällä hetkellä Weldon Sp. z o.o. työllistää yhteensä yli 550 henkilöä. Teräksen tuotantokapasiteetti on tällä hetkellä jopa 400 tonnia kuukaudessa ja suunnitteilla on tämän lisääminen lähitulevaisuudessa.

Mitä yhtiö tarjoaa:
Weldon yhtiön päätuotteisiin kuuluvat kontit ja moduulirakennukset, teräsrakenteet sekä meluesteet. Yhtiöllä on myös oma sinkityslaitos.

meluesteet teräsrakenteet kontit ja moduulirakennukset
Meluesteet Teräsrakenteet Kontit ja moduulirakennukset

Meluesteet, Meluaidat, Vihreä seinä, Lasiset meluvallit

Weldon Sp. z o.o. valmistamia meluesteitä käytetään meluaitojen- ja vallien rakentamiseen teiden ja moottoriteiden varteen, jotka alentavat meluhaittoja vaadittavien normien mukaisiksi. Meluaitoja asennetaan myös jo olemassa oleviin liikenneväylien varsiin näiden remonttien ja uudenaikaistamisen yhteydessä. Erittäin hyvien akustisten ominaisuuksien ansiosta: äänenvaimennuksen ja -eristyksen ansiosta meluaitoja valmistetaan myös esim. niiden tehtaiden ja teollisuuslaitosten aitauksena, jotka päästävät normien ylittävää melua. Meluaitoja käytetään myös laitteiden tai koneiden äänieristykseen.

Valmistamamme meluesteillä on Teiden ja Siltojen Instituution Teknisen Hyväksynnän numero AT/2012-02-2861 i AT/2011-02-2743/1 sekä CE sertifikaatti, joka pätevöi meluesteiden käytön koko Euroopan Unionin alueella. Meluesteiden lisäksi Vihreä Seinä -tarjonnassamme on meluesteitä akryylilasista paikkoihin, joissa meluesteiden tulee olla läpinäkyviä. Vihreä Seinä-tyyppinen melueste koostuu korroosionkestävästä sinkitystä teräsrungosta ja ulkopuolen pinnan turvaa teräksinen ritilä, joka imee ja eristää ääniaaltoja. Näytön pinta on peitetty vihreällä muovivalmisteisella ristikolla, joka osaltaan takaa esteettisyyden ja suojaa meluesteen täytteen.

Vihreä Seinä -meluesteet valmistetaan muutamassa eri tukirakenteiseen mukautetussa vakiokoossa ja muutamilla peruspaksuuksilla. Meluesteiden lisäksi, tarjoamme myös muita tieinfrastruktuurin osia – meluesteiden tukemiseen tarvittavia pylväitä, portteja, kulkuväyliä ja liittimiä.

Meluesteet Meluesteet Meluesteet
Meluesteet Meluesteet kokoonpano Meluesteet

Teräsrakenteet, hallien ja varastojen rakenteet, tuotantotilat, varastot, moduulihallit

Yrityksellä on käytössään teräsrakenteiden valmistamiseen soveltuvat nykyaikaiset tilat ja kokeneita ja ammattitaitoisia hitsaajia. Firmalla on omistuksessaan mm. moderni hitsausrobotti ja kaksi automatisoitua monitoimikäyttöistä poraus- ja leikkauskonetta teräsrakenteiden valmistukseen sekä sinkopuhdistimia. Hitsausasemilla on mahdollista tuottaa levypalkkeja. Kaiken täydentää oma maalaamo ja teräsrakenteiden sinkityslaitos, jossa voidaan kuumasinkittää maksimissaan 6500x1400x2400mm mittaisia ja 3 tonnin painoisia rakenteita. Käsittelykapasiteetti on jopa 100 tonnia rakenteita vuorokaudessa. Yrityksellä on hallussaan Gliwicen Hitsausinstituution Pätevyystutkinto nr 224/1074/IV/2012, jonka ansiosta voimme tuottaa ja suorittaa 1, 2 ja 3 luokan PN-B-06200 normien mukaista hitsaustöitä teräsrakenteiden ja teräsrakenteisten rakennusten valmistuksessa, asennuksessa ja korjaustöissä PN-B-06200 normin mukaan. Omaamme myös Laatusertifikaatin EN ISO 3834-2 ja työntekijöillämme on International Welding Engineer Diplomit.

Tarjoamme hitsattuja teräsrakenteita sinkittyinä ja / tai maalattuina asiakkaan toiveiden mukaisesti, toimituksen sekä asennuspalvelun. Meillä on kaikki tarvittavat laitteet (kuljetus, nosturit, nostolaitteet) kokonaispalvelun toimittamiseen jopa erittäin suuriin investointeihin. Tarjontamme uutuutena ovat moduulirakenteiset hallit - yhdenmukaistamalla eri teräsrakenteiden osia pystyimme alentamaan teräksen valmistukseen vaadittavat kulut ja lyhentämään teräksen tuottamiseen tarvittavan ajan.

Teräsrakenteet hallien ja varastojen rakenteet Teräsrakenteet
Teräsrakenteet Teräsrakenteet varastot

Toimistokontteja, asuin-, sosiaali-, rakennus-, vastaanottotiski- ja vaatehuonekontteja, moduulirakennuksia,
moduuli päiväkoteja. Saniteettikontteja, pukuhuoneita ja pesutiloja konteissa, kannettavia vessoja, saniteettitiloja.
Teknisiä moduuleita, erityiskontteja, säilytys- ja rahtikontteja.

Yhtiöllä on tällä hetkellä perustarjonnassaan toistakymmentä konttityyppiä: rakennus, sosiaali-toimisto, saniteetti, asunto, concierge ja portinvartijakonttia. Kaikki kontit on saatavilla yksilöllisesti valmistetuilla seinillä, ikkunoilla, ovilla, rappusilla ja muilla sisäsisustusten elementeillä. Ennätyksellisenä 2008 vuonna valmistimme yli 3000 kpl. konttia, joka tekee meistä yhden suurimmista konttien valmistajista tällä Euroopan alueella. Meillä on laaja kokemus moduulirakennusten realisaatiosta konteista - omilla kokoonpanojoukkueilla olemme valmistaneet jo kymmeniä tällaisia investointeja Puolan ja Euroopan Unionin alueella. Näiden joukossa on myös konteista valmistettuja kouluja ja päiväkoteja sekä toimistotiloja Suuryrityksille.

Konteista valmistettuja Weldon Sp. z o.o.:n toimistoja käytetään yleisimmin työntekijöiden ja rakennusfirmojen sosiaalitiloina rakennusmaalla tai investoinneilla, jotka suoritetaan etäällä firman kotipaikkakunnalta. Toimistokonteista järjestetään takatiloja ja rakennuspaikan toimistoja, työntekijöiden vaatehuoneita; sängyillä ja huonekaluilla varustamalla konteista saadaan nukkumahuoneita rakennusmaan työntekijöille. Näin sisustettuja kontteja kutsutaan asuntokonteiksi. Useimmin tällaiset kontit yhdistetään suuremmiksi rakennuksiksi saniteettikonttien (vessojen, suihkutilojen ja pesuhuoneiden) kanssa .

Toimistokontit tarjoavat tilaa lähes kaikkiin tarkoituksiin - yksittäinen kontti tarjoaa yli 13 m2 käyttötilaa ja 32 neliömetriä. Kaikkien konttien täydellinen varustaminen ikkunoilla, ovilla, sähkö- ja lämmitys-järjestelmillä mahdollistaa niiden käytön periaatteessa heti kontin asettamisen tai sähköisen virtalähteen kytkemisen jälkeen. Kontteja voidaan kytkeä toisiinsa luoden niistä suurempia rakennuskokonaisuuksia - lisätilan aikaansaamiseksi, kontit yhdistetään toisiinsa ilman että niiden seinät koskettavat toisiaan - konttien välit isoloidaan mineraalivillalla ja liitännät viimeistellään metallitöillä. Tällä tavoin saadaan aikaiseksi moduulirakennuksia, joita voidaan menestyksekkäästi käyttää tuotantotehtaiden, kauppojen, palvelu- ja suunnittelu-alan ja muiden toimistotiloina, pysyvinä tai väliaikaisina, tai jopa kouluina tai päiväkoteina. Tällä tavoin valmistetut rakennukset voidaan tarpeen vaatiessa purkaa ja siirtää eri paikkaan ja lisätä tai pienentää niiden pinta-alaa. Moduulirakennusten hyvin merkittävänä ominaisuutena on erittäin lyhyt täydelliseen asentamiseen tarvittu aika.

Tukevan ja modulaarisen ja toistuvaisten mittojen ja rakenteen ansiosta, kontteja käytetään usein kaikenlaisten koneiden, laitteiden, tai jopa koko valvomoiden koteloina tai säiliöina. Ne asennetaan osaksi jo olemassa olevaan infrastruktuuriin tai lisätään tarvittaessa jo olemassa oleviin tai jopa toimiviin laitoksiin. Kontit mahdollistavat myös laitteiden asentamisen valmistajalla, niiden käynnistyksen ja mahdollisesti yhdenmukaistamisen ja sen jälkeen kuljetuksen niiden lopulliseen käyttöpaikkaan, nopeaan kytkentään ja käynnistämiseen. Tällaisia kontteja kutsutaan teknisiksi konteiksi. Tällaiset kontit valmistetaan usein mittatilaustöinä ja itse asiassa ainoa tekijä, joka kontteja yhdistää on niiden ulkomitat. Kontit varustetaan hyvin usein erilaisiiin muiden laitteiden mukaisiin lisäominaisuuksiin: leveisiin huolto-oviin, teknisiin seinien lisäreikiin, erityisesti suunniteltuihin tehokkaisiin sähköjärjestelmiin jne.

Kontit ja ennen kaikkea modulaariset rakennukset, tarpeista riippuen varustetaan erilaisilla lisälaitteilla: ilmastoinnilla, keittiölaitteilla, erilaisilla saniteettitiloilla esimerkiksi vammaisille, sisäisillä tai ulkoisilla portailla, laitureilla ja alustoilla, lisäseinämillä, ylimääräisillä ikkunoilla tai jopa kaikkien ulkoseinien lasituksilla. Kontit toimitetaan asiakkaan toivomaan paikkaan, tarjoamme tarpeen vaatiessa asennuksen ja myöhemmän huollon.

Toimistokontteja Toimistokontteja Toimistokontteja
moduuli päiväkoteja moduuli päiväkoteja moduuli päiväkoteja

Debica sinkityslaitos

Weldon Sp. z o.o. yrityksellä on omistuksessaan nykyaikainen sinkityslaitos, jossa teräsrakenteita ja muita teräksestä tehtyjä elementtejä suojataan korroosiolta. Sinkki on paras, kestävin ja samalla suhteellisen edullinen tapa suojata terästä korroosiolta. Se on usein ainoa tehokas ja pitkäaikainen teräskomponenttien suoja kuten terässäiliöille tai tiekaiteille. Debica sinkityslaitos on varustettu kuumasinkitysammeisiin, jossa voidaan kuumasinkittää maksimissaan 6500x1400x2400mm mittaisia ja 3 tonnin painoisia rakenteita. Käsittelykapasiteetti on jopa 100 tonnia rakenteita vuorokaudessa.

Debica sinkityslaitos sinkityslaitos