Weldon Sp. z o.o. | 39-102 Brzezówka 90A
POLEN | tel.: +48 14 646 67 03, +48 14 646 67 05|
www.weldon.pl | export@weldon.pl

Kontor- og boligcontainere containere og modulbygninger, stålkonstruksjoner, støyskjermer, støyvoller, Polen


Om Weldon Sp. z o.o.


Weldon Sp. z o.o. er et stål- og byggefirma. Hovedkvarter og vår moderne fabrikken, som åpnet i 2010, ligger i den sør-østlige Polen i Brzezówka nær Ropczyce. I tillegg har firmaet en produksjonsfilial i Dębica hvor forsinking av stålkonstruksjoner utføres.

Begge fabrikkene er lokalisert rett ved siden av A4 motorveien og jernbanelinjen. Firmaet er også majoritetseier av AmTech, et firma som driver med produsering av skjelett huser med lett stålskjelett. I dag har Weldon Sp. z o.o. en stab på mer enn 550 ansatte. Produksjonskapasitet i stålbehandling er nå opp til 400 tonn per måned og er forventet å øke i nær fremtid.

Firmaet tilbyr:
De viktigste produktene til Weldon er containere og modulbygninger, stålkonstruksjoner og støyskjermer. Firmaet tilbyr også forsinking i eget verksted.

bullerskyddsskärmar stålkonstruktioner containrar och moduler
Støyskjermer Stålkonstruksjoner Containere og modulbygninger

Støyskjermer, støyvoller, grønne vegg, støyskjermer av glass

  Støyskjermer produsert av Weldon brukes til å lage akustiske barrierer langs veier og motorveier for å redusere trafikkstøy iht. normer. Disse er vanligvis konstruert sammen med nye veier og motorveier, samt langs eksisterende transportveier i anledning deres reparasjoner eller oppgraderinger. På grunn av deres meget gode egenskaper: lydisolasjon og -absorpsjon, kan støyskjermer også brukes rundt fabrikkene og industrianlegg som avgir et støynivå som overskrider den lovlige grensen. De er også brukt til å utføre ulike typer gjerde eller akustiske strukturer for å isolere maskiner eller enheter som avgir støy.   De støyskjermene produserte av oss har tekniske godkjenninger fra Institutt for veier og broer nr. AT/2011-02-2743/1 AT/2012-02-2861 samt en CE sertifikat som tillater bruk av disse skjermer i hele EU. I tillegg til Grøn Vegg skjermene tilbyr vi også støyskjermer laget av akryl glass, som er montert på steder der gjennomsiktighet av støyskjermer er nødvendig. Grønne Vegger støyskjermer består av en korrosjonsbestandig galvanisert stålramme, et stålnett på den ytre overflaten og et lydisolerende og lydabsorberende fyll. Skjermen er dekket med et grønt plastnett som gjør skjermen estetisk og beskytter fyllet i støyskjermen.   Grønn Vegg støyskjermer er produsert i flere størrelser tilpasset til støttekonstruksjoner og i flere tykkelser. I tillegg til støyskjermer, tilbyr vi også andre elementer av veisystemer – stolper som støtter støyskjermer, porter, passasjer og koblinger.

Støyskjermer Støyskjermer Støyskjermer
Støyskjermer Støyskjermer montasje Støyskjermer

Stålkonstruksjoner, lager og halle konstruksjon, produksjonshaller, lagerhaller, modulhaller

  Firmaet har moderne utstyr egnet for produksjon av stålkonstruksjoner og ansetter erfarne, dyktige sveisere. Vi har bl.a. en moderne sveising robot og to multifunksjonelle enheter til automatisert boring og skjæring av stålkonstruksjoner med slyngrensing maskin. Sveisestasjoner tilbyr muligheten for å lage dragere. Vi tilbyr også maling og forsinking av stålkonstruksjoner. Vi kan forsinke komponenter med dimensjoner opp til 6500x1400x2400mm og vekt opp til tre tonn. Kapasiteten for forsinking er opp til 100 tonn per dag. Firmaet har kvalifisering sertifikat nr. ​​224/1074/IV/2012 fra Sveising Institutt i Gliwice som bekrefter at det kan utføre produksjon og sveisearbeid i produksjon, installasjon og reparasjon av stålkonstruksjoner av klasse 1, 2 og 3 i henhold til PN-M-69008 norm og stålkonstruksjoner med hensyn til kravene i PN-B-06200 norm. Vi har også kvalitetssertifikat i henhold til EN ISO 3834-2 norm og våre ansatte har International Welding Engineer diplomer.

  Vi tilbyr forberedning av sveisede, galvaniserte og/eller malte stålkonstruksjoner i henhold til kundens spesifikasjoner, levering av disse til byggeplassen og montering. Vi har alt nødvendig utstyr (transport, kraner, taljer) for å tilby omfattende tjenester til og med til svært store oppdragsgivere. En nyhet i vårt tilbud er modulhallekonstruksjoner - ved samling av de ulike delene laget av stål kan vi redusere kostnadene for stål brukt til produksjon av haller og forkorte produksjons- og monteringstiden.

Stålkonstruksjoner lager og halle konstruksjon Stålkonstruksjoner
Stålkonstruksjoner Stålkonstruksjoner lagerhaller

Kontor-og boligcontainere, containere som kan brukes på byggeplassen, som vakthus eller omkledningsrom,
bygninger bygget av containere, modulbygninger, modulbygg, skoler bygget av containere, barnehager bygget
av containere. Sanitærcontainere, omkledningsrom og vaskerom i containere, flyttbare toaletter, sanitæranlegg.
Tekniske containere, spesielle containere, lagercontainere, sjøcontainere.

Firmaet tilbyr i dag flere typer containere: for bruk på byggeplassen, sosial- kontor- sanitære-, og boligcontainere og vakthus. Alle containere kan også være laget på bestilling, med individuell konfigurasjon av vegger, vinduer, dører, trapper og annet utstyr. I 2008 har vi produsert mer enn 3000 containere, noe som gjør oss til et av de største containerprodusenter i denne delen av Europa. Vi har lang erfaring i modulbygg ved bruk av containere – med egne monteringslag har vi allerede er gjennomført dusinvis av slike oppdrag i Polen og EU. Blant disse er også skoler og barnehager bygget av containere og kontorfasiliteter for store firmaer.  

Kontor containere produsert av Weldon er mest brukt av ansatte og byggefirmaer som sosiale fasiliteter på byggeplasser eller andre arbeidsplasser som ligger langt fra firmaets kontor. Våre kontor containere er brukt som kontor, sosialrom eller omkledningsrom, og utstyrt med seng og andre møbler kan de brukes som bolig til arbeiderne på byggeplassen. Slike utstyrte containere kalles boligcontainere. De fleste er samlet i store bygninger med sanitærcontainere (toalett, vaskerom og dusj).  

Kontor containere tilbyr plass for nesten enhver bruk – en enkelt container har mer enn 13 m2 gulvareal og volum på 32m3. Komplett utstyr av alle containere: vinduer, dører, elektriskanlegg, varmeanlegg, gjør ferdig for bruk rett etter levering eller kobling til strømkilde. Containere kan kombineres med hverandre i større bygninger – for å få større gulvareal lages containere uten veggene som ligger ved siden av hverandre, isoleres med mineralull og festes sammen ved bruk av metallbehandling. På denne måten lages det modulbygninger som kan brukes som kontor for produksjon-, handel-, service-, og designfirmaer permanent eller midlertidig. De kan til og med brukes som skoler eller barnehager. Bygningene laget av containere, om nødvendig, kan også flyttes til et annet sted, en kan enkelt øke eller redusere deres gulvareal. En svært viktig egenskap av modulbygninger er ekstremt kort tid nødvendig for å sette dem til full bruk.  

Takket være modulbygnings pålitelighet og repeterbare dimensjoner er containere ofte brukt som rom for alle typer maskiner, utstyr eller som kontrollrom. De er montert som en del av eksisterende infrastruktur eller om nødvendig som tillegg til eksisterende og virkende systemer. Containere tillater også installasjon av anlegg hos produsenten, eventuelt samkjøring og transport til stedet hvor anlegg skal brukes, rask installasjon og oppstart. Slike containere er kjent som tekniske containere. De produseres hovedsakelig på bestilling, og bare dimensjoner er vanlige. De er ofte utstyrt med diverse tilleggselementer knyttet til anlegg som skal installeres: bred tjenestedør, ytterligere tekniske hull i vegger, spesialdesignede effektive elektriske systemer, osv.  

Containere og modulbygninger er, avhengig av behovene, ofte utstyrt med diverse ekstra utstyr: klimaanlegg, hvitevarer, forskjellige sanitæranlegg: for eksempel for personer med nedsatt funksjonsevne, interne eller eksterne trapper, plattformer, vegger, vinduer eller hele gjennomsiktige vegger. Containere leveres til stedet som er angitt av kunden, vi tilbyr også montering om nødvendig og utfører vedlikehold.

Kontor- og boligcontainere Kontor- og boligcontainere Kontor- og boligcontainere
skoler bygget av containere skoler bygget av containere skoler bygget av containere

Dębica Forsinking

Firmaet Weldon Sp. z o.o. har et moderne verksted til forsinking som muliggjør forsinking av stålkonstruksjoner og andre stålkomponenter for å beskytte dem mot korrosjon. Forsinking er den beste, mest pålitelige og samtidig relativt billige metoden for å bekjempe korrosjon av stål. Det er ofte nødvendig som det eneste effektive og langsiktige vernet av stålkomponenter som f.eks. ståltanker eller vei-barrierer. Dębica Forsinking tilbyr forsinking av elementer med dimensjoner opp til 6500x1400x2400mm og vekt opp til 3 tonn. Kapasiteten for forsinking er opp til 100 tonn per dag.

Dębica Forsinking Forsinking